Bent u helemaal op de hoogte?

Auto van de zaak

06/10/2020
16:00 / 20:30
Almelo
4 PE Punten
Auto van de zaak
Tijdens deze cursus door Heleen Elbert wordt u op de hoogte gebracht over de ontwikkeling rondom de auto van de zaak. Ben je nog helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied?
 

De autobelastingen: een onderwerp waar bijna iedereen een mening over heeft, maar waar bijna niemand het fijne van weet. Hoog tijd voor een cursus waarbij Heleen Elbert u op een praktische manier op de hoogte brengt van het laatste nieuws op dit gebied.

We praten u niet alleen bij over de auto van de zaak, maar ook over de grote risico's van het niet goed toepassen van de regels rondom de MRB en BPM. Wat denkt u bijvoorbeeld van de grijskentekenregeling en een auto uit het buitenland?

Ook gaan we in op de vraag wat u het beste kunt doen met uw auto: op de zaak of juist liever niet? Na afloop van de cursus bent u helemaal op de hoogte van alle do's en don'ts en staat u sterker in een discussie met de Belastingdienst.

Waarom nu direct aanmelden?
 • Meeste actuele kennis op het gebied van autobelastingen
 • Samen met gelijkgestemden een topcursus
 • Ben jij op zoek naar 4 PE Punten NBA / RB?

Voor slechts € 295,- bent u volledig op de hoogte op het gebied van de auto van de zaak

Docente: Heleen Elbert

Heleen Elbert is fiscaal jurist. Sinds 2010 is zij werkzaam als zelfstandig belastingadviseur bij ELBERT Fiscaal (www.elbertfiscaal.nl). Heleen Elbert heeft jarenlange ervaring als docent en als spreker bij diverse congressen. Zij is daarnaast als auteur verbonden aan diverse fiscale tijdschriften.

Programma van deze cursus
 • 15.30 - 16.00
  Inloop 
 • 16.00 - 18.00
  Cursus Auto van de zaak
  Deel 1 - Theorie / Kennis
 • 18.00 - 18.30
  Diner
 • 18.30 - 20.30
  Cursus Auto van de zaak
  Deel 2 - Theorie / Kennis
Deze cursus is geaccrediteerd voor: