Cursusaanbod

De beste sprekers, de juiste kennis!

Verdiepingscursus BTW & Vastgoed

Verdiepingscursus BTW & Vastgoed

Tijdens deze verdiepingscursus in het Abe Lenstra Stadion door Philip Boerman komen de verschillende actuele onderwerpen rondom BTW en Vastgoed aan bod. Tijdens deze 4 uur durende bijeenkomst wordt u bijgepraat over alle relevante zaken.

Deze cursus is geaccrediteerd voor NBA en RB en levert 4 punten op bij deelname.

Topics verdiepingscursus BTW en Vastgoed

Het recht op aftrek van voorbelasting is zowel het meest opmerkelijke als kwetsbare element van het btw-stelsel. Dáár lopen de belangen van de fiscus en belastingplichtigen vaak fundamenteel uiteen. En dat kan allerlei implicaties hebben. We staan stil bij de Europese jurisprudentie op dit gebied, de aftrekbeperkingen, (pre) pro rata problematiek en het recht op aftrek in holding- en personenvennootschapsituaties.

In het verdiepingsblok vastgoed komen ook de ontwikkelingen in de jurisprudentie voorbij: het bekende Don-Bosco-arrest en alles wat daarna volgde. Wanneer is sprake van een bouwterrein? Koop-/aannemingsproblematiek. Verhuur en economische eigendom, maar ook recente ontwikkelingen in de overdrachtsbelasting ten aanzien van artikel 4, de bedrijfsopvolgingsvrijstellingen (doorkijken) en de diverse fusie-/splitsings- en reorganisatievrijstellingen.

Spreker: Philip Boerman

Tijdens deze cursus zal Mr. Philip Boerman spreken, hij is partner bij Hoogesteger & Boerman, specialisten in BTW en overdrachtsbelasting

Evenement Eigenschappen

Startdatum 16-05-2019 • 16:00
Einddatum 16-05-2019 • 20:30
Max. deelnemers 20
Prijs per persoon €295.00
Speaker Philip Boerman
Locatie Abe Lenstra Stadion (Heerenveen)
Wij accepteren geen inschrijvingen meer