Onze sprekers


PE-Podium werkt enkel met de beste specialisten binnen de accountancy, fiscaliteit en branchegerichte specialisten. Door het bewust selecteren van de beste sprekers verzekeren wij u van een optimaal ingerichte cursus.

Nicole J. Den Hartigh

Nicole is directeur-bestuurder governance en  onderzoek bij Stolwijk Den Hartigh. Zij is daarnaast lecturer (Fr)auditing aan de Erasmus School of Accounting en Assurance (ESAA) in Rotterdam.

Heleen Elbert

Heleen Elbert is fiscaal-jurist bij Elbert Fiscaal. Gespecialiseerd in fiscale wetgeving, autobelasting en fiscale procedures.

Paul Schut

Fiscaal econoom en financieel planner met focus op estate planning. Levert gespecialiseerd advies op hetgebied van inkomens- en vermogensoverheveling naar de volgende generatie.

François van der Hoff

Fiscalist François van der Hoff begeleidt dga's, vastgoedondernemingen en accountants in de fiscaal-juridische aspecten van bedrijfsopvolging (o.a.bij het familiebedrijf).

Xavier Zeilinga

Xavier houdt zich bezig met training, coaching en leiderschapsontwikkeling. De mens maakt het verschil en staat daarom altijd centraal. Humor, diepgang en praktisch nut zijn kenmerkend voor zijn werkwijze. Gedrag en de oorsprong ervan boeien hem mateloos.

Philip Boerman

Partner bij Hoogesteger & Boerman, specialisten in BTW en overdrachtsbelasting

Roelof van Marrum

Roelof van Marrum heeft intussen ruim 15 jaar ervaring met het geven van lezingen en cursus over wet- en regelgeving omtrent arbeid.

Rob Welling

Rob is fiscaal-jurist bij Stolwijk Kelderman, gespecialiseerd in de fiscale aspecten rondom de (echt)scheiding. Rob vindt het belangrijk de verbinding te zoeken met andere specialisten. Mede in dit kader is hij actief als bestuurslid van de Kring van Scheidingsspecialisten. 

Dick Barmentlo

Partner en praktiserend advocaat bij FT-Advocaten. Gespecialiseerd in formeel belastingrecht en FIOD.

Peter ter Beest

Mr. Peter A. ter Beest MPLA, eigenaar van PensioenPodium. Pensioenspecialist, docent, auteur en spreker

Niels Wagenaar

Gespecialiseerd om de IT risico’s en impact op informatiestromen en bedrijfsprocessen te verwoorden naar pragmatische oplossing om de balans van veiligheid en werkbaarheid praktisch te kunnen waarborgen.

Samaan Mochtari

Samaan Mochtari is specialist privacy en security bij W.T. Privacy en heeft ruime kennis over de informatiestromen binnen organisaties en de risico's die dit met zich meebrengt. 

Henk Overbosch

Henk is ICT adviseur bij DOCCO en helpt bij het bouwen aan een toekomstbestendig kantoor door optimale inzet van ICT én mensen.

Mark Hendriks

Partner en praktiserend advocaat bij FT-Advocaten. Gespecialiseerd in formeel belastingrecht en FIOD.

Pieter Kok

Als fiscalist heeft Pieter Kok zich gespecialiseerd in het formele belastingrecht.

Word spreker bij PE-Podium


Wij zijn altijd op zoek naar interessante sprekers voor onze cursussen of in-house opleidingen. Bent u van mening dat u een toevoeging kunt zijn aan ons aanbod? Lees dan zeker verder!
Als spreker bij PE-Podium bent u verzekerd van positieve en pro-actieve aandacht in Noord Nederland. Wij bieden op verschillende locaties en manieren cursussen en opleidingen aan waarbij we verschillende sprekers met een breed scala aan specialiteiten bij onze opdrachtgevers onder de aandacht brengen.

Wat verwachten wij?

Wanneer u spreker bent bij PE-Podium verwachten wij dat u een toonaangevend persoon bent binnen uw vakgebied en op enthousiaste en inspirerende wijze uw cursisten kunt meenemen binnen uw specialisatie.

Spreker worden?

Neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden om spreker te worden bij PE-Podium.